Aanmeldformulier

Algemeen
VV Buitenpost is opgericht in 1941 en heeft haar thuishaven op het sportpark ‘De Swadde’ te Buitenpost. (bezoekadres Jeltingalaan 80, 9285 WL, Buitenpost). De clubkleuren zijn Blauw (shirt en kousen) en Wit (broek). We zijn actief in het veldvoetbal met heren- en damesteams in alle leeftijdscategorieën. Gedetailleerde informatie over diverse verenigingszaken kunt u terugvinden op de website van onze vereniging.

Opzegging lidmaatschap
Opzegging kan slechts geschieden tegen het einde van het boekjaar/seizoen met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken, dus vóór 1 juni, via het afmeldformulier op de website. Opzegging kan alleen plaatsvinden via de ledenadministratie, volgens door het bestuur vastgestelde regels.

• Wedstrijd: Buitenpost - Eemdijk
  • Datum: 14-12-2019